Gode Boller

500gr. mel
50 gr. sukker
200gr. margarine
50gr. gær
2,25 dl. mælk
1 æg
.
Gæren opløses i den lunede mælk og resten tilsættes .
Der æltes til den ikke klæber.
Sættes til  hævning i 20 min. Pensles med æg.
Bages ved 200 grader i 12-15 min







Kringle
300 gr. mel
100gr. margarine 
50gr. gær
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 æg
1 dl. mælk
Fyld:
100gr. margarine
100gr. sukker
1 spsk. mel
Evt:
rosiner,marmelade
Bages ved 210 grader i 15-20 min.

             
Brunsviger
Dej:
600gr. mel
60gr. sukker
60gr. margarine
50gr. gær
½ tsk. salt
4 dl. mælk (lunken)
Fyld:
150gr. margarine
150gr. farin
1 spsk. sirup
2 spsk. kagecreme
1 dl. mælk

Bages ved 200 grader ca. 10-15 min.
Fyldet skal varmes dvs. margarine,farin og sirup.
Cremen som er rørt ud i mælken tilsættes.
Fyldet hældes over dejen med det samme.
Dejen skal ikke stå til hævning.

Drømmekage

250gr. mel
50gr. margarine
300gr. sukker
4 æg
2 dl. mælk
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
Fyld:
125gr.margarine
100gr. kokosmel
250 gr. brun farin
½ dl. mælk
som smeltes sammen i en gryde.

Æg og sukker piskes til en tyk masse.
Mel,bagepulver,vanillesukker sigtes ned i den piskede masse.
Mælk og fedtstof koges og blandes forsigtigt i dejen,
der hældes op i en smurt bradepande.
Bages ved 200 grader i 20 min.
når kagen er bagt fordeles fyldet på kagen og bager videre i 5 min.