Negerbøf
2½ dl. mælk
50gr. franskbrødskrumme
100gr. løg
50 gr. fedtstof
20 gr, mandler
20 stk abrikoser fra dåse
500gr. oksekød hakket
2 tsk. karry
2 tsk salt
citronsaft  af 2 citroner
4 æg
8 stk laurbærblade
Lun mælken og hæld den over brødet,hak løget groft og
 svits det i fedtstoffet i en gryde,
tag brødet op af mælken knug det og smulder det derefter ned i gryden,
mælken bruges senere kød, salt,karry saft og 2 æg tilsættes og varmes igennnem,
hæld det hele i et ovnfast fad.
Smut mandler og hak dem groft, fordel mandler og abrikoser over retten,
pisk resten af mælken og de sidste æg,
hæld det over retten sammen med laurbladene.
Lad retten mørne og stivne på nederste rille i en 180 grader varm ovn i 30 min..
serveres med ris og grøn salat
Pulled Pork   
1,5 kg. nakkefilet
1 fl. BBQ sauce ( 3dl )  
1 stk. stege pose
3 fed hvidløg
Tilberedning:
Kødet lægges i posen sammen med BBQ saucen og hvidløg.
Der prikkes et par huller i posen,
kommer derefter i oven ved 90 grader i 9 timer.
         
1L SOVS
20g  smør
50g  mel
Først lidt vand derefter skyen